Welkom op onze school!

Onze school is de enige school in ons dorp. We zijn trots op onze school. We hebben een mooi gebouw met veel ruimte. Erin en eromheen. De kinderen leren veel, dingen die ze nodig hebben om deel te kunnen nemen aan het leven van alledag.

Onze visie

Stel u voor: een boom met een prachtige kruin. In die kruin, tussen het loof, gebeurt het leven van de maatschappij. Voor het leven in de boom zijn basisvaardigheden nodig die we de kinderen leren in cursussen lezen, schrijven en rekenen. We noemen dat het trapleren. Je moet immers wel wat kunnen voordat je aan het leven in de kruin kunt meedoen.

In de boom van het leven kunnen de kinderen van alles meemaken: met elkaar omgaan, samen werken, spelen en vieren, internetten, praten en zingen over God en de wonderen van de natuur, ruzies weer goed maken,  berekeningen maken, durven onderzoeken, toneelspelen, taken afmaken. Onze school wil kinderen helpen om stapje voor stapje in deze kruin te komen.